In perioada 19-20 noiembrie 2016, echipa HClinique a fost prezenta la prima editie a Beauty Days Constanta, un eveniment organizat in premiera la Constanta si dedicat exclusiv frumusetii.

Cu acest prilej, HClinique a promovat propriile servicii pentru frumusete si sanatate prin demonstratii live de catre d-na doctor Alexandra Haritini Iutis. Au fost prezentate publicului constantean beneficiile mastii SkinTech, precum si ZENTISSE Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania, doua terapii revolutionare de care pacientii pot beneficia in exclusivitate la HCLINIQUE.

S-au acordat numeroase premii, una dintre vizitatoare beneficiind de o marire de buze cu acid hialuronic. Injectarea cu acid hialuronic in buze este o procedura simpla ce actioneaza pentru a reface volumul buzelor, pierdut in timp sau care a lipsit de la inceput. Pe toata perioada targului vizitatorii au avut ocazia sa discute cu personalul clinicii si sa participe activ la demonstratii practice.

In cadrul evenimentului a fost prezentata si o noua tehnologie, de estetica faciala, masca SkinTech, prin intermediul careia poti trata acneea, cuperoza, masca de sarcina, ridurile fine. SkinTech este o tehnologie uimitoare care imbina in acelasi timp 3 terapii puternice pentru a obtine, printr-un tratament scurt si confortabil, cele mai bune rezultate pentru ten. SKINTECH curata tenul, il face luminos si radios, sterge petele de pigmentare, trateaza cuperoza, trateaza acneea si intinereste tenul. Sanatatea pacientilor nostri si accesul acestora la servicii medicale la cele mai inalte standarde sunt preocuparile noastre de zi cu zi.

De aceea, ne bucuram sa va anuntam ca HClinique a achizitionat cea mai revolutionara tehnologie in materie de estetica faciala, masca SkinTech, fiind singura clinica din tara care dispune de aceasta tehnologie.